• ONZE SPECIALITEITEN RESTAURANT

 • Welkom bij Specialiteiten Restaurant Yu Woah

  “Hu. Een gedreven talent”. Zo zouden we eigenaar / famous international master chef Hu Shao Ting kunnen omschrijven. Restaurant ‘Yu Woah’ is een kleine, maar opmerkelijke “enclave” in de Amstelveense culinaire wereld. Drie jaar geleden werd hij de nieuwe eigenaar van Yu Woah, maar inmiddels is dat voor fijnproevers allang geen geheim meer. ‘Yu Woah’, met een fijne niet opdringerige bediening, is er voor een leuk publiek dat van lekker en goed eten houdt. Daar waar het Nederlandse publiek de Chinese keuken vooral kent van 'de Chinees op de hoek', nodigt Meester-chef Hu Shao Ting (International Famous Chef for Chinese Cuisine, International Master Chef for Chinese Cuisine en afgelopen september in China benoemd tot internationaal jurylid voor kookwedstrijden van The World Association of Chinese Cuisine) u uit om kennis te maken met het ware Chinese culinaire erfgoed. U proeft de authentieke smaken uit de echte Chinese keuken.

  Raak geïnspireerd door de echte Chinese keuken: China is een van 's werelds oudste beschavingen met een zeer rijke historie. Datzelfde geldt voor de Chinese keuken. In China zijn eten en het leven innig met elkaar verbonden; bijna elke gerecht heeft heilzame of spirituele kwaliteiten. Oneindige variaties van verse producten en pure ingrediënten zorgen ervoor dat de Chinese keuken veelzijdig en gezond is.De Chinees leeft om te eten en eet om gelukkig te worden. Een goede Chinese kok zorgt er dan ook voor dat zijn gerechten zoveel mogelijk zintuigen prikkelen. Hij geeft zijn creaties poëtische namen als 'Groot en gelukkig plan', Twee schatten bij elkaar' en 'Gouden manen op een zilveren zee'. Zijn schotels behagen het oog door een feest van vormen en kleuren. De smaak en de samenstelling van zijn gerechten zijn uiterst verfijnd.

  Yu Woah... enjoying life: Chinees Specialiteiten Restaurant Yu Woah doet geen concessies op het gebied van kwaliteit. De wisselende menukaart biedt voor elk wat wils en is soms een tikkeltje uitdagend. Nieuwe smaken ontdekken of oude smaken herbeleven; dat is Yu Woah ten voeten uit. Shao Ting staat, samen met zijn medewerkers, garant voor culinair Genieten met een hoofdletter!  Ook voor afhalen en catering bent u bij Yu Woah aan het juiste adres.De verrassingmenu’s bestaan uit originele en uitgekiende combinaties uit het oude en moderne China. Alle producten zijn vers, er wordt geen gebruik gemaakt van kleur- en smaakstoffen. Yu Woah biedt constante kwaliteit op hoog niveau. Niet alleen de smaak en kwaliteit zijn belangrijk, ook de presentatie. Door alles goed voor te bereiden, kunnen ze in de keuken veel tijd en aandacht besteden aan een mooie presentatie van de gerechten.

  Uw gastheer, 

  Jason Hu