• Home
  • Nieuws
  • Specialiteiten
  • Afhalen
  • Contact
  • Nieuws

  • Het Chinees Nieuwjaar 

    Alain Caron bereidt zich voor op het Chinees Nieuwjaar, dit jaar op 28 januari. Hij ontmoet de Nederlandse journalist Eric Hellingman, die een beroemdheid is in China. Samen leren ze van de Chinese topkok Hu Shao Ting, een bekende meesterchef, alles over de do's-and-don'ts tijdens het Chinees Nieuwjaar.https://binnenstebuiten.kro-ncrv.nl/fragmenten/het-chinees-nieuwjaar

    September 2016 Amstelveen ,    Amstelveense meesterchef in de prijzen tijdens WK   lees hier verder   video NH

    November 2015  Amstelveen .   Yu Woah is binnen de top 500 van beste restaurants van Nederland van het blad "Lekker 2016"

  • 10 april 2015  Chef van Chinees restaurant uit Amstelveen pakt zilver op WK       Lees hier verder

  •  5 november 2014 Amstelveen   Chef-kok van restaurant Yu Woah kanshebber bij 'Sofitel Star Chef Asian Tour 2014'     Lees hier verder           Video 1        Video 2
  • November 2014  Amstelveen .   Yu Woah is binnen de top 500 van beste restaurants van Nederland van het blad "Lekker 2015"

  • November 2013  Amstelveen .   Yu Woah is binnen de top 500 van beste restaurants van Nederland van het blad "Lekker 2014"

  • Chef-kok van Yu Woah wint goud op WK

     23 november 2012   AMSTELVEEN - Chef-kok Shao Ting Hu van het Amstelveense restaurant Yu Woah aan het Kostverlorenhof heeft goud gewonnen op de Wereldkampioenschappen Chinese Cuisine in Singapore.     Lees hier verder
     
  • Het World Championship of the Chinese Cuisine 

    Van 13 november tot 19 november 2012 verdedigt Hu Shao Ting in Singapore zijn in 2010 behaalde wereldtitels.Dit wereldkampioenschap voor Chinese kookkunst is een groot internationaal culinair evenement met meer dan 1.800 deelnemers, waarbij verschillende organisaties, partners en professionals samenwerken met het doel de top chefs van de Aziatische keuken zo goed mogelijk te positioneren op de internationale markt. 

    Tijdens het wereldkampioenschap voor Chinese kookkunst moeten de deelnemende chefs in anderhalf uur vier gerechten bereiden. Hiervoor moeten hoge normen gehaald worden op het gebied van vaardigheid, creativiteit, smaak, vakkennis en uiterlijke presentatie van gerechten.

  • Copyright (c) 2014 Yuwoah-Amstelveen.nl All rights reserved.


  • Mauris vulputate dolor

  • Maecenas luctus lectus

  • Quisque dictum integer nisl risus, sagittis convallis, rutrum id, congue, and nibh.

  • Fusce ultrices fringilla

  • Quisque dictum integer nisl risus, sagittis convallis, rutrum id, congue, and nibh.

  • Nulla luctus eleifend

  • Quisque dictum integer nisl risus, sagittis convallis, rutrum id, congue, and nibh.

  • Read More