• Culinaire cultuuravond

  YU WOAH en de ultieme beleving van de Chinese kookkunst

 • Geachte gast,


  Dansende draken en leeuwen, knetterend vuurwerk en een overdaad aan rood. Op 16 februari 2018 begint het Chinese Nieuwjaar ofwel het Lentefeest (Chun Jie), 4715 jaar van de hond. Het belangrijkste Chinese festival dat officieel vijftien dagen duurt en bol staat van de rituelen. Eten speelt bij het Chinese nieuwjaar een belangrijke rol. Chinezen geloven in geluk en in het lot. Dat zit in het taoïsme: geen geloof, maar een levensovertuiging. Hu Shao Ting (eigenaar/grootmeester-chef in de “Chinese Intangible Cultural Heritage Cuisine” en 3-voudig wereldkampioen Chinese Cuisine) van Specialiteitenrestaurant Yu Woah te Amstelveen vervolgt op woensdag 7 februari 2018 zijn culinaire cultuuravonden met een traditioneel Chinees Nieuwjaars diner, bestaande uit 6 gangen.


  Raak geïnspireerd door de traditionele Chinese keuken!

  Hu Shao Ting en zijn team presenteren op woensdag 7 februari 2018 een traditioneel Chinees Nieuwjaars diner. Dit menu is een culinaire reis door de Noordelijke keuken en kost € 42,50 per persoon. Voor € 19,50 kunt u gebruikmaken van het wijnarrangement. Dit is een uitgelezen mogelijkheid voor iedereen die zich voor China interesseert, om jezelf een avond onder te dompelen in de gastronomische cultuur van China. Het diner wordt gehouden in Specialiteiten Restaurant Yu Woah, Kostverlorenhof 56 - 57, 1183 HG Amstelveen. Een plek om je heerlijk te laten verwennen en te genieten van een bijzonder aangename ambiance. Smaak strelende vondsten en voortreffelijke wijnen in een decor dat vraagt om te blijven, of beter nog, om terug te komen


  Wij hopen u op woensdag 7 februari 2018 om 18.30 uur te mogen begroeten. Wij adviseren u vroegtijdig een tafel te reserveren via 06 438 334 98, 020 643 31 54 of door een mail te sturen naar yuwoah88@hotmail.com. 'Gong Xi Fa Chai': een gelukkig en voorspoedig nieuwjaar.


  Met culinaire groet,

  Eric Hellingman